Dell Laptop

Dell biedt een diverse waaier van laptops om dit voorbeeld te eisen

Dell biedt een talrijke variëren van laptops aan behoeften van diverse gebruikers aan te passen. In woorden van het gebruik, de efficiëntie, er zijn drie belangrijke soorten, samen met de noodzakelijke en gezamenlijk bovendien zeer beweeglijk. Belangrijke laptops zijn voor de belangrijkste computers en huishoudelijke. Efficiency laptops zijn goed voor de kennis-analyse, geld rapportage en gezamenlijk bovendien multi-tasking. Extreem-verplaatsbare laptops, zoals blijkt uit de naam, zijn goed voor de verkooppresentatie en reizen. Dell biedt drie voornaamste versies:

1.Dell Vostro Laptops

dell-laptopZe zijn ontworpen is voor kleine bedrijven. Vostro biedt noodzakelijke diensten, stevigheid en gezamenlijk extra middelen om wensen van kleine bedrijven te dienen. Enkele specifieke kenmerken belichamen Free Fall-sensor-technologie voor mooiere kennis veiligheid en verzegelde toetsenborden te verdedigen tegen vuil. Typische Votsro versies zijn onder andere:

Belangrijke Vostro (1014, 1088, 1015),

efficiëntie Vostro (1510, 1520, 1710, 3700)

extreem-beweegbare Vostro (3300, 1220, 1320)

2.Dell Latitude Laptops

Zij helpen bij het verhogen van de productiviteit, V13 en gezamenlijk bovendien het verminderen van IT-kosten. Nieuwste dell latitude laptops zijn veel mooier in de woorden van stevigheid, connectiviteit, veiligheid, levensduur van de batterij en beheer op afstand. Ieder van hen kenmerkende opvallende innovatie als Dell het beheer doel met het management kluis voor veilig beheer van aanmeldingsgegevens, Dell Latitude op voor snelle toegang tot e-mail, agenda en gezamenlijk bovendien web, Dell beeld Direct voor eenvoudige implementatie en beheer van uw mobiele bedrijfsmiddelen. Typische Latitude-versies zijn onder andere:

Belangrijke Laptops (E5400, E5500)

efficiëntie Laptops (E6400, E6410, E6500, E6510)

extreem-beweegbare Laptops (E4300, E4200, Latitude XT2 pil)

3.Dell Precision Laptops

Zij leveren compromisloze potentie voor gebruikers van werkstations die met veeleisende, gespecialiseerde toepassingen. Deze Dell laptops zijn volgende kenmerken voor het afzuigen van het omgaan met behuizing van magnesiumlegering die voor top stevigheid, stalen scharnieren toe te voegen extra laag van de macht voor het verminderen van de dagelijkse plaats op en gezamenlijk bovendien traan, Strike Zone schokdempers te verdedigen tegen stoten en laat 13.000 uur van het testen voor top uithoudingsvermogen.

Enkele veel voorkomende versies belichamen dell precision M4500, M6500, M6400 Covet en gezamenlijk bovendien M6400.Dell bieden een scala aan stijlvolle en levendige stijl van laptops en gezamenlijk bovendien notebooks. Bovendien zijn ze betrekkelijk lage prijs. Je zou kunnen controleren of gebruikt Dell laptops soepel upon-lijn. Dell retailers hebben faciliteit voor de herinrichting van gebruikte laptops, de revue om verschillende merken en het verstrekken van mooier en gezamenlijk bovendien lage kosten laptops en laptop accessoires. Dell-laptops zijn goed voor de zaken verlangens. Ze zijn snel terug te keren hoge selectie voor bedrijven te zoeken naar veilige en gezamenlijk bovendien betrouwbare computersystemen.

July 18, 2012 - Posted by | hardware | ,

No comments yet.

Leave a comment