Dell Laptop

Tips om Dell laptop batterij te maximaliseren

Laptop-batterijen zijn speciaal ontworpen voor verschillende laptops geheel naast als model. tegenwoordig laptops worden aangedreven door lithium-ion batterijen. Lithium-ion accu’s zijn lichter, een verbeterde vermogen-gewicht verhouding te hebben, hebben een langere bruikbare leven, zal het bezit van een lading langer, en hebben niet de impact op het geheugen voortijdig mislukken. Lithium-ion batterijen (zoals Dell Inspiron B130 Batterij en dell precision M60 accu) zijn goedkoop te produceren in vergelijking met de eerder generatie nikkel-metaal hydride accu’s. de enige tekortkoming met betrekking tot lithium-ion batterijen is als ze bevatten lithium zout opgelost in een zeer licht ontvlambare oplosmiddelen, zijn er kansen op overhead, die zou kunnen eindigen in kortsluiting of misschien verbreden in vlammen op.

dell-laptop.Het is een typische onbetwistbaar feit dat alle laptop-batterijen voorzien voor beperkte tijd van stroom te voorzien hebben. een fatsoenlijke prijs cut is het onderzoeken van de batterij terwijl winkelen voor een notebook. Hier is een directe tip om de batterij-instellingen te optimaliseren in overeenstemming met de energiebesparende modus van uw notebook. Deze instellingen kunnen plaatsen de zware schijf in de slaapstand wanneer de werkdruk is een kleiner bedrag en het zal terugschroeven van de notebook microprocessor prestaties om zo de levensduur van de batterij te maximaliseren.

Van de systeemvoorkeuren-modus van uw laptop, kies het menu te lezen, dan voor energy saver keuze uit te lezen menu kiezen. Klik met de rechtermuisknop op Toon details keuze en kiezen voor de batterij in het pop-up menu. Tot slot kiezen voor de langste levensduur van de batterij van de energie-instellingen pop-up menu. het is een behoorlijke investering om veel geheugen om uw laptop dell hebben, omdat het besparen van energie door het verminderen van Windows ‘afhankelijkheid van het virtuele geheugen wisselbestand op de zware schijf. Het is hoger om uw laptop te blijven in stand-by modus wanneer niet in gebruik is voor de specifieke hoeveelheid van uw tijd. Standby-modus zorgt ervoor dat alle actuele data wordt opgeslagen in het RAM bij een minimaal verbruik van de batterij.

Regelmatig op te laden accu van uw laptop met een batterij oplader of AC-adapter. Het is van vitaal belang om te wassen uw batterij metalen contacten per aantal maanden om het modder vrij te vormen. u zult gebruik maken van een doek met alcohol om uw laptop batterij te wassen. probeert in te stellen op het scherm helderheid van het LCD-scherm van je laptop om zeer goedkoop comfortabel niveau als verschrikkelijk helder scherm heeft de neiging om veel stroom verbruiken van uw batterij. ook is het hogere te induceren ontdoen van de buitenste randapparatuur, zoals printers en digitale camera’s als ze nog steeds stroom gebruiken van uw laptop batterij zelfs als ze lijken niet te worden gebruikt.

July 18, 2012 - Posted by | hardware | ,

No comments yet.

Leave a comment