Dell Laptop

Dell is geoptimaliseerd voor het bedrijfsleven

Dell laptops zijn onderverdeeld in vier klassen, de Dell Inspiron, Dell Precision, dell latitude en daarom is de Dell XPS serie. elk van hen zijn ontworpen houden van specifieke vrij gebruikers in het achterhoofd, de Inspiron is een mediane gebruik laptop, de Precision is veel soort van een werkstation, is de Latitude is geoptimaliseerd voor het bedrijfsleven, en daarom is de XPS serie van laptops zijn bedoeld om te worden veel of meer als desktop vervangers. Dell heeft soms de kleinste hoeveelheid verschillende Laptop grieven van de gebruikers. Met het gewoonlijk gebruik van de laptop, kan de bijbehorende accessoires hebben een aantal problemen, daarom zal de laptop toetsenbord. Laptop toetsenborden kunnen voelen stevig, maar in de meeste gevallen zijn ze verschrikkelijk zijn licht van gewicht en niet bedoeld om onder ogen te zien veel druk of kracht. als gevolg van deze, kan uw Dell Precision toetsenbord worden aangetast bij een val of als er een ding raakt.

dell-laptopAls uw toetsenbord is gebroken, kunt u niet zomaar de stekker uit het deuk. als gevolg van de toetsenborden zijn lage kosten, wat de voorste zin is het toetsenbord schakelen met een vervanging is. In feite, met een eenvoudige schroevendraaier, hebben we de neiging om kan gewoon vaststellen van de gedeukte dell precision Keyboard, dat alleen je moet de volgende stappen. scan uw laptop handleiding of de beslissing van de fabrikant te visualiseren als de laptop toetsenbord is vervangbaar. Zo ja, hebben we de neiging om kan rechtstreeks bij de productie. Het is echter voortdurend te duur induceren de eerste een. In feite hebben we de neiging hebben om gezamenlijk kunnen proberen en te kopen on line gewoon een vervanging van een, dat gezamenlijk kan compatibel is met onze laptop en werkt OK. Voordat u iets doet om de laptop, doe in gedachten te houden om te pronken met de laptop. weg te nemen de batterij uit de achterkant van de laptop.

dell laptopDraai iets dat het toetsenbord is op de plaats houden. mag u moet contact op met de aanwijzingen voor bijzonderheden. over het algemeen is er een luifel, die kunnen worden gedraaid met een schroevendraaier, alternatieve keren dat u het toetsenbord losschroeven van de schroeven die zijn blootgesteld in het batterijcompartiment. dragen het toetsenbord omhoog en voorzichtig de kabel verwijdert. De kabel kan zowel recht uit te trekken of wilt u een connector geknepen om het los te laten. Be kabel als gevolg van de kabel eenvoudig beschadigen en niet gemakkelijk te schakelen. Op dezelfde tijd, houden de schroeven in de niemand ontbreekt. Sluit het nieuwe toetsenbord om de kabel en plaats het terug in de laptop. Schroef het toetsenbord op zijn plaats en leg er geen dekt terug. Vervang de batterij en controleer het toetsenbord. ervoor zorgen dat u aan het doen zijn elke stap heel erg kieskeurig, als gevolg van een onvoorzichtigheid zou kunnen vernietigen uw laptop toetsenbord.

June 28, 2012 - Posted by | Uncategorized | ,

No comments yet.

Leave a comment