Dell Laptop

Dell maakte opnieuw ontworpen dunne en lichte notebooks

Dell onlangs de overstap gemaakt besteden aandacht aan andere mensen opnieuw ontworpen zijn commerciële dunne en lichte notebooks, de nieuwe Dell Latitude D600 laptop voor degenen die willen het bedrijf slimme keuze te upgraden. Een van de beste voordelen van Dell Latitude is zijn werk zo snel. Latitude D-serie notebooks met geïntegreerde draadloze LAN met dual-band module, inclusief Bluetooth, docking module en multimedia werk. Nadelen van dell latitude zijn de nieuwe D-serie multimedia notebook docking station werkt niet met de oude module en de C-serie notebook compatibel.

dell-laptop.Dell D600 serie van dunne en lichte notebook met de nieuwe Intel Pentium M processor markeert de nieuwe Dell notebooks in de commerciële ambities en verwachtingen. Dell heeft niet alleen herontworpen alle algemeen verwelkomd door de Latitude-serie notebooks, maar ook om hun re-docking station, multimedia modules en port replicator te verbeteren. En met behulp van de meest geavanceerde technologie, zoals de Intel Pentium-M processor en 855 chipset D-serie notebook heeft geen volledig gebruik maken van Intel’s Centrino technologie, maar de eerste die de dunne D600-serie ondersteunen. Dell biedt een optionele Intel Pro mini draadloze netwerkkaart. Als uw bedrijf het budget voor de aankoop van nieuwe op te nemen.

dell laptopAls de vorige Latitude C600 als heerlijk eten, en dat de nieuwe Latitude D-serie is als dessert na een maaltijd. Smart card die kan gemakkelijk worden geïmplanteerd en winkelpersoneel om het wachtwoord te lezen, en er zijn andere optionele smartcard. Er zijn ook twee USB 2.0-poorten, externe monitor poort, en S-video-uitgang.

Andere zijde, zijn Dell Precision M6500 specs gebaseerd op de Intel Core i7 quad-core processor. Deze processor zal verhoging van de snelheid waarmee uw tijd bespaart. Deze processor beschikt over 8 MB Smart Cache en bevat een 64-bit instructieset. Dit levert een efficiënte gegevens op het display. dell precision M6500 specificaties bevatten ook vier DIMM-sleuven die worden gebruikt om grote hoeveelheden gegevens op te slaan. Dus het zal zeer nuttig zijn voor jou. Door dit geheugen kunt u grote hoeveelheid informatie op uw laptop. 16 GB RAM is het produceren van hoge snelheid voor de processor. Het maakt je meer applicatie tegelijk draaien. Het ondersteunt 1333-MHz DDR3 SDRAM. Een Dell Precision M6500 specs zijn relatief draagbaar. Het is ontworpen door metalen geanodiseerd grijs en wordt bekleed met oranje kleur. Een verlichte toetsenbord is standaard voor alle modellen. Dit wordt gevonden met de laagste prijs. U kunt een andere laptop niet op dit goedkoopste prijs.

July 3, 2012 - Posted by | hardware | ,

No comments yet.

Leave a comment